Notícies » Duatlons i triatlons de muntanya

Raul Gomez, triomfa a la VIII Duatló-Cross de Vila-seca

Enviada per administrador el 10/Feb/2013 - 19:24
Imatge 0 per Raul Gomez, triomfa a la VIII Duatló-Cross de Vila-seca
185 Inscrits avalen l'èxit i la consolidació de la prova
Vila-seca, 10 de febrer de 2013 - Un total de 185 duatletes es van inscriure a la VIIIª Duatló-Cross de Vila-seca per combatre el fred del diumenge i gaudir d'una jornada d'esport a Vila-seca, al Parc de la Torre d'En Dolsa. El recorregut constava de 1 sector a peu de 4 km, seguit d'un de BTT d'11 km i un darrer a peu de 2 km.

VIII Duatló-cross popular de Vila-seca

Enviada per administrador el 05/Feb/2013 - 08:26
Imatge 0 per VIII Duatló-cross popular de Vila-seca
La cursa, que té caràcter popular, espera arribar als 200 inscrits

En total són 17 km entre BTT i cursa a peu i una Botifarrada final per recuperar forces
El proper 10 de febrer es farà la VIII edició de la Duatló-Cross Popular de Vila-seca al recinte del Parc de la Torre d'en Dolsa.

Enguany ja serà la VIII edició i ja es consolida una prova esportiva que és ideal per als esportistes, ja que d'una banda té caràcter popular i és ideal per iniciar-se en aquest esport, però alhora té un esperit competitiu i els esportistes venen a entrenar-se i a lluitar per la victòria.

En vistes d'aquesta evolució, des de l'organització s'han creat millores com un nou recorregut al circuit de BTT, que serà més dinàmic, visual y divertit; també s'han ampliat places fins a 250 corredors i es passa a cronometrar amb xip electrònic. Per motivar la participació per equips també hi haurà un premi d'un pernil, per l'equip que presenti més components.

Celebrada a Mallorca la primera edició de la Green Cup Mallorca

Enviada per administrador el 06/Oct/2012 - 18:08
Imatge 0 per Celebrada a Mallorca la primera edició de la Green Cup Mallorca
Aquest matí s'ha disputat a Cala Mesquida la primera edició de la prova Green Cup Mallorca, Final Internacional.

Les proves de Green Cup són proves combinades compostes per Mountain Bike i cursa per Muntanya que es realitzen a nivell mundial. Per ara hi ha hagut proves al Marroc, Anglaterra, Romania, Xile, Argentina, Panamà i Espanya. A Espanya concretament s'han portat a terme edicions a Cantàbria, Santander, Santa Pola i la Rioja. La previsió és que per al circuit del 2013 s'incorporin a aquestes sèries de duatló França, Alemanya i Portugal.

La Green Cup Mallorca ha tingut l'al·licient de que ha estat la Final Internacional dels circuits Green Cup, factor que farà que en pocs anys aquesta prova es converteixi en un esdeveniment imprescindible en el calendari de tots els duatletes de muntanya.

Celebrada la triatló Tussols-Bassil d'Olot

Enviada per administrador el 10/Jul/2012 - 17:46
Imatge 0 per Celebrada la triatló Tussols-Bassil d'Olot
Olot, 8 de juliol de 2012 - El passat diumenge 8 de juliol es va portar a terme la primera Triatló Tussols-Bassil d'Olot, una prova on es combinava el circuït de la famosa travessa de natació d'Olot de 600 m, 8 km de BTT passant per una part de l'antic carrilet i del volcà el Montolivet i 3 km run, fent un circuït circular aprofitant un tram de les vies verdes.

El tret de sortida es va portar a terme a la pressa del riu Fluvià, contracorrent, i el primer en arribar va ser Alex Sanchez de Blanes, seguit d'Albert Torres d'Igualada. Durant el circuït de BTT, l'Albert va superar l'Àlex i aquest va començar a agafar distància fins gairebé 7 minuts d'avantatge. l'Albert, del club Tuga-Faro-Xavitotmuntanya, va mantenir en tot moment la seva posició en el tram de run i va ser el primer en creuar la línia de meta amb un temps de 48 minuts i 33 segons, seguit del Jose Martín, amb 53 minuts i 23 segons, i de l'Alex Sànchez amb 55 minuts i 15 segons, ambdós de Blanes.

Francesc Freixer i Núria Picas es proclamen campions del món d'Skybike en els SkyGames

Enviada per administrador el 01/Jul/2012 - 12:44
Imatge 0 per Francesc Freixer i Núria Picas es proclamen campions del món d'Skybike en els SkyGames
Paúles, 1 de juliol de 2012 - Aquest matí s'ha disputat la tercera prova dels Skygames Ribagorça 2012, la SkyBike. Una duatló d'alta muntanya que ha constat d'una prova de 14 km amb BTT, 10 km corrent i 10 km amb BTT.

En categoria masculina s'ha proclamant campió del món el Francesc Freixer amb un temps de 2 hores i 10 minuts. El segon i el tercer classificats han estat el Jesús de la Morena i el Didier Zago.

La vencedora de la prova en categoria femenina ha estat la Núria Picas amb un temps de 2 hores, 33 minuts i 35 segons, que s'ha proclamat així campiona del món en aquesta especialitat. Darrera seu han entrat l'Esther Hernández i la Mireia Santesmasses. Ambdues, pel fet de participar a la categoria Open, no s'han classificat pel campionat del món, llàstima! La quarta en entrar, que s'ha proclamat subcampiona del món, ha estat la Yolanda Magallón i la cinquena de la general, i tercera del món, ha estat la també catalana Montserrat Martínez.

Un total d'uns 180 atletes han participat a la segona prova de l'Open Rotomod Kayakló celebrada al municipi de Sant Pere Pescador

Enviada per administrador el 04/Jun/2012 - 22:44
Imatge 0 per Un total d'uns 180 atletes han participat a la segona prova de l'Open Rotomod Kayakló celebrada al municipi de Sant Pere Pescador
Sant Pere Pescador, 3 de juny de 2012 – La prova consistia en 3 km Kayak, 10 km BTT i 3 km Run. Degut al elevat nombre de participants s'han portat a terme dos tandes de sortides, una a les 9 h i una altre a les 11h. Cadascuna d'elles s'ha realitzat sense cap tipus d'incidència.

La prova de kayak s'ha portat a terme dins el parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà, concretament en aigües del riu Fluvià.

El circuït de BTT combinava asfalt, platja i pista. Un recorregut molt ràpid, totalment pla i sense cap tipus de desnivell, apte per qualsevol esportista.

Pel que fa als 3 km Run, es tractava d'un circuït d'anada i tornada seguim el tram del riu Fluvià direcció l'Armentera.

Bicis Esteve continua imparable fent podi a la duatló de Llança

Enviada per administrador el 12/Mar/2012 - 21:11
Imatge 0 per Bicis Esteve continua imparable fent podi a la duatló de Llança
Es van realitzar dos circuits diferents en els quals hi van participar fins a 40 atletes
Sergi Boix i Jose Almendros de Bicis Esteve repeteixen podi en tan sols vuit dies de diferència. Si bé fa una setmana es coronaven com a primer i segon respectivament, aquest diumenge a Llançà, es tornava a reviure la imatge. Boix va arribar amb un temps de 2h 11' 51'', mentre que Almendros ho va fer amb 2h 14' 15''. Ambdós, juntament amb el tercer classificat que va ser David Alsina (2h,15' 47''), van participar en el tram llarg, que consistia en 17km de BTT, 10km de Run i 7 km de BTT. Pel que fa a les fèmines només una va pujar al pòdium en el tram llarg: Olga Fernàndez de Girona, la qual va finalitzar amb un temps de 2h, 50' 45''.

El tram més curt era de 17km de BTT i 10km de Run, també hi van participar alguns atletes. Els guanyadors d'aquesta van ser –en categoria masculina- Miquel Garcia de Sant Jordi Desvalls, amb un temps de 2h 29' 20'' (Club Ciclista Sant Jordi), el va seguir el seu company d'equip i de població Martí Sais, amb un temps de 2h 36' 34'' i en tercera posició ho va fer Ivan Coufal de Palau-Savardera, amb 2h 44' 53''.

Bicis Esteve corona el podi de Castelló d'Empúries

Enviada per administrador el 05/Mar/2012 - 20:34
Imatge 0 per Bicis Esteve corona el podi de Castelló d'Empúries
Maverick Viñales participa quedant en 23ena posició
Amb una participació de més de 70 atletes, la I edició de la Duatló de Castelló d'Empúries va acabar amb dos membres del club Bicis Esteve dalt el podi. El primer en arribar al crono, amb un temps de 58' 42'', va ser Sergi Boix (Platja d'Aro). El va seguir el seu company d'equip Jose Almendros (Calonge), amb 1h 01'07'', i en tercer lloc va arribar l'habitual de Diversport, Víctor Pérez, amb un temps d'1h 01' 17''.

Les fèmines que van participar a la Duatló de Castelló (16km de BTT i 7km de Run) van aconseguir bons resultats. D'entre elles la guanyadora absoluta femenina, Gemma Pons (Sant Just Desvern), amb un temps d'1h 24' 25''. La segona va ser la barcelonina Eva Bruch, amb 1h, 29' 59'', i en tercera posició va coronar-se la local Carme Alabau, amb 1h 44' 12''.

S'aplaça la duatló de Figueres prevista per demà diumenge al dissabte dia 11 de febrer

Enviada per administrador el 04/Feb/2012 - 17:32
Imatge 0 per S'aplaça la duatló de Figueres prevista per demà diumenge al dissabte dia 11 de febrer
Les prediccions apunten que demà diumenge el temps no millorarà
Aquest diumenge dia 5 de febrer era el dia escollit per realitzar la I Duatló de Figueres al Castell de Sant Ferran. Fins a més de 60 inscrits tenien previst assistir demà a la prova esportiva organitzada per Diversport.

Malgrat que fins aquest matí tot feia pensar que es podria realitzar tot i les baixes temperatures i el fort vent, al final s'ha decidit aplaçar la prova. Els membres de l'organització han visitat aquest migdia la zona on inicialment s'havia de realitzar la duatló i han comprovat que era molt difícil i perillós realitzar-la.

D'aquesta manera s'ajorna fins al dissabte 11 de febrer vinent. Tot continuarà igual: a les 10.00 h del matí i amb una duatló infantil a les 12.00 h del migdia.

Les inscripcions continuaran obertes tota la setmana i, per tant, tots aquells que no estaven inscrits tenen una segona oportunitat.

Bicis Esteve es torna a imposar a la duatló de Vilademuls

Enviada per administrador el 23/Gen/2012 - 20:11
Imatge 0 per Bicis Esteve es torna a imposar a la duatló de Vilademuls
Fins a 50 van ser els duatletes que diumenge es van aplegar al municipi de Vilademuls (Pla de l'Estany) en una jornada marcada per l'alt nivell competitiu.

En categoria masculina es va repetir la primera posició de la passada duatló (15 de gener) a Portbou: Sergi Boix de Bicis Esteve va arribar amb 1h 16' 18''. En segona posició va quedar el seu company d'equip Santi Martínez (Bicis Esteve) amb un temps d'1h 17' 20'' i la tercera posició va ser pel júnior i veí de Flaçà, Genís Zapater, amb 1h 17' 30''. A més, en la categoria masculina cal destacar la participació d'un tàndem format per dos banyolins, els quals van poder completar la duatló malgrat patir alguna caiguda en algun tram.

Gran expectació a la I duatló a Portbou

Enviada per administrador el 16/Gen/2012 - 19:34
Imatge 0 per Gran expectació a la I duatló a Portbou
Un total de 50 atletes van participar ahir a la I Duatló de l'any a Portbou, on s'havien programat 5 quilòmetres de running, 14,5 quilòmetres de btt i 2,5 quilòmetres de running.

D'entre els participants va destacar la participació de molts atletes de poblacions de Girona i Baix Empordà. D'entre ells, els 2 primers classificats: Sergi Boix (1h 10' 07'') de Castell-Platja d'Aro i Josep Alemendros (1h 11' 33'') de Calonge. En tercera posició va quedar l'altempordanès Víctor Perez (Vilafant) amb un temps de 1h, 12' 56''.

Una situació ben diferent a l'apartat de fèmines en el que es va imposar Lluisa Perales de Figueres amb 1h, 38' 05''. La va seguir Nuri Trias (Santa Coloma de Farners) amb 1h 54' 59'' i,amb poca distància, la Melina Carretero, d'Empuriabrava, amb un temps de 1h 55'31''.

Neix l'Eivissa Ultra Team 2012, el repte dels més forts

Enviada per administrador el 16/Des/2011 - 20:23
Imatge 0 per Neix l'Eivissa Ultra Team 2012, el repte dels més forts
La primera edició se celebrarà el 28 d'abril de 2012 i combinarà 6o quilòmetres de trail running, 100 quilòmetres de BTT i, per primera vegada en una competició esportiva, la travessa nadant Formentera-Eivissa de 8 quilòmetres.

El plaç d'inscripcions s'obrirà el 20 de gener i les places seran limitades.

La prova compta amb el suport del Consell d'Eivissa, l'Ajuntament d'Eivissa, els municipis de l'illa i el Consell de Formentera.
Eivissa és un dels principals punts d'atracció turística del món i sempre s'ha distingit pel seu esperit innovador i creativitat. Conscient de la importància que ha adquirit l'esport com a destí del turisme actiu, Eivissa es convertirà en l'escenari d'un gran esdeveniment esportiu d'impacte internacional.

La Eivissa Ultra Team 2012 és una competició atlètica de duresa extrema que combina les tres activitats més populars: el trail running, la BTT i la natació en aigües obertes. Aquesta competició, única i diferent dins del calendari mundial, se celebrarà el dia 28 d'abril del 2012, coincidint amb l'inici de la campanya turística de l'illa.

Víctor Pérez s'imposa a la I Duatló de Maçanet de Cabrenys

Enviada per administrador el 12/Des/2011 - 20:29
Imatge 0 per Víctor Pérez s'imposa a la I Duatló de Maçanet de Cabrenys
El passat diumenge es va celebrar la I Duatló de Maçanet de Cabrenys i l'última organitzada d'aquest 2011 per Diversport. En aquest comiat, fins el 15 de gener vinent a Portbou, més de 50 participants es van inscriure a la prova esportiva. D'entre ells destacava la figura de l'actual campió d'Espanya en BTT, l'Àlex Genova.

Pel que fa a la categoria masculina, Víctor Pérez (Vilafant) es va imposar amb un temps de 1h 33' 1''. En tan sols 1 minut de diferència va arribar el campió d'Espanya, Genova (Figueres), amb 1h 34' 31''. En tercera posició va imposar-se el veí de Begur, Ricky Soler, amb un temps total d'1h 34' 56''.