Notícies

Núria Picas confirma la presència en un Andorra Ultra Trail Vallnord que omple inscripcions a bon ritme

Enviada per administrador el 12/Feb/2015 - 12:28

Imatge 0 per Núria Picas confirma la presència en un Andorra Ultra Trail Vallnord que omple inscripcions a bon ritme
Núria Picas, campiona del món d'ultratrail, ha anunciat la seva presència a la Marató dels Cims

Atletes de 34 països ja s'han inscrit a alguna de les cinc proves disponibles

La Ronda dels Cims, que ja havia esgotat les places, ha alliberat 40 dorsals. Les places per a la resta de curses avancen a bon ritme

Vall nord (Andorra), 12 de febrer de 2015 - Les inscripcions per a l'Andorra Ultra Trail Vallnord avancen a bon ritme. Els 400 dorsals disponibles de la emblemàtica Ronda dels Cims (170km, 13.500m D+) es van esgotar fa setmanes. Ara, després d'analitzar les inscripcions i descartar-ne algunes per no complir els requeriments o per anul·lacions s'han reobert les inscripcions d'aquesta prova amb 40 dorsals.

34 països en la prova més internacional

Un any més, l'Andorra Ultra Trail Vallnord es converteix en un esdeveniment internacional amb la presència de corredors de fins 34 països. Mentre que els andorrans, els espanyols i els francesos segueixen sent majoria, el nombre de nacionalitats estrangeres no para de créixer. Estats Units, Anglaterra, República Txeca, Itàlia, Portugal o Polònia són països que sempre han tingut presència a la prova. Aquest any, però, corredors de països on el trail no és encara un esport gaire popular també participaran en alguna de les proves: Xina, Mèxic, Irlanda, Uruguai, Turquia, Rússia o Nova Zelanda entre altres.

“És tot un honor poder rebre corredors de tants indrets del món per a que descobreixin les muntanyes del nostre país”, comentava Gérard Martinez, director de la prova.

Núria Picas participarà a la Marató dels Cims

Els dorsals per a la resta de proves també es van emplenant. Les 750 places per a la Marató dels Cims avancen a bon ritme. La campiona del món d'ultratrail, Núria Picas, ha confirmat la seva participació a la prova, que aquest any formarà part de les Skyrunner® National Series d'Andorra, Espanya i Portugal.

El Mític (112km, 9.700m D+) també formarà part de les Skyrunner® National Series i de moment ja ha confirmat la seva presència Zigor Iturrieta, guanyador del Camí de Cavalls a Menorca el 2014, de la Transgrancanaria 2011 i tercer a l'Ultra Trail del Mont Blanc el 2010. Les inscripcions per totes les proves seguiran obertes fins a finals de maig, o bé fins que s'esgotin les places disponibles.

Quan falten poc més de cinc mesos per l'esdeveniment tot comença a preparar-se per a la prova, des dels 400 voluntaris que un any més participaran a l'esdeveniment fins a totes les persones que es desplaçaran fins a Andorra el cap de setmana del 25 al 28 de juny per gaudir un any més d'una gran aventura de trail running.